Ajankohtaista

Uudet Internet-sivut 

Facelift

SaiSet ry:n "Facelift" on julkaistu. Uudessa sivustossa on muutamia merkittäviä muutoksia vanhaan sivustoon verrattuna, kuten esimerkiksi jäseneksi liittyminen ja sisällönhallinta. Jäseneksi voi liittyä nyt sähköisesti - eli paperiversion lähettäminen ei ole enää välttämätöntä. Toki jäseneksi voi edelleenkin liittyä myös perinteisellä tavalla.

Mitä uutta?

Sisällönhallintaa on hieman kehitetty. Sisältöä voi nyt hallita keskitetysti Internetin välityksellä. Sivustomme käyttää MySQL-tietokantaa sekä PHP-kielellä ohjelmoitua järjestelmää, joka mahdollistaa täysin reaaliaikaisen sisällönhallinnan mistä päin maailmaa tahansa. Sisältöä pystyy tuottamaan tai muokkaamaan kuka vain, jolla on siihen oikeuttavat tunnukset.

Suunnittelija

Uuden järjestelmän on tuottanut tyrnäväläinen ohjelmistoalan pienyritys T:mi Kari Kangasluoma, joka on toiminut nykyisellä paikkakunnallaan vuodesta 2006 lähtien. T:mi Kari Kangasluoma suunnittelee dynaamisia Internet-sivustoja pääasiassa pienyrityksille ja yhdistyksille ympäri Suomen. Pohjoisimman asiakkaat ovat Muoniossa, ja eteläisimmät (itäisimmät) Lappeenrannassa.

Kerro mielipiteesi

Sivustomme uusi ulkoasu on...
 Hieno
 No jaa 
 Hanurista

» Katso vastaukset