Tervetuloa sivuillemme

Saimaan Seuratanssijoiden tarkoituksena on kehittää, edistää ja ylläpitää monipuolista lavatanssi- ja muuta vastaavaa tanssiharrastusta. Seuran periaatteisiin kuuluu myös suoda ihmisille mahdollisuus tutustua erilaisiin tansseihin ja tanssitaiteeseen.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi seura järjestää jäsenilleen tanssikursseja ja -leirejä sekä tanssikilpailutilaisuuksia ja -näytöksiä. Saimaan Seuratanssijat toimii aktiivisesti yhteistyössä tanssin eri alan järjestöjen, harrastajien ja kouluttajien kanssa.

Tervetuloa tanssimaan!

Jos ei ole keskiviikkoiltaisin muuta tekemistä, niin tule opettelemaan seura/lavatansseja Harjoitukset Myllymäen Vpk:n talolla keskiviikkoisin klo. 19.00-20.30.

Ensimmäisenä harjoituskertana alkeet ja seuraavalla viikolla alkeisjatko. HARJOITUKSIIN VOIT TULLA YKSIN TAI PARIN KANSSA, kursseilla toimii parinvaihto! Seuran jäsenyys ei ole välttämätön, kaikki ovat lämpimästi tervetulleita Alkeistunti sisältää kyseisen lajin perusrytmin, perusaskeleiden ja muutaman peruskuvion opettelua

Alkeisjatko tunnilla kerrataan kyseisen tanssilajin pääasioita ja edetään tanssitekniikan ja muutaman lisäkuvion opettelulla. Hinnat: jäsenet 5€ /kerta, muut 7€ /kerta.

Harjoitukset kevätkaudella 2015

Jäsenasiaa

Säilyttääksesi jäsenyytesi ja saadaksesi jäsenpostin sekä seuran edut, ole hyvä ja maksa jäsenmaksusi 31.01.2015 mennessä SaiSetin tilille:
FI64 5620 0920 2205 96

Mikäli maksat useamman henkilön jäsenmaksun samassa, mainitse kaikkien nimet viestikentässä sekä jäsenmaksu 2015.

Jäsenmaksut

Aikuisjäsen 25 €
Opiskelija / työtön / eläkeläinen / nuori alle 25v. 15 €
Kannatusjäsen 50 €
 

Etuja jäsenkortilla

Suikkalan lava

Suikkalan lava

Susel

Susel ry on merkittävin valtakunnallinen seuratanssia ja tanssikulttuuria vaaliva ja kehittävä yhdistys.

Suutari Kake

Tääl ei kenkään ikuista paikkaa saa.

Plannja Oy Ab

Katot, Sadevesijärjestelmät ja Kattoturvatuotteet

Satulinna

Tanssiravintola Satulinna on yksi Kanta-Hämeen ja eteläisen Suomen suurimmista tanssiravintoloista.

» Kaikki yhteystyökumppanit