Tervetuloa sivuillemme

Saimaan Seuratanssijoiden tarkoituksena on kehittää, edistää ja ylläpitää monipuolista lavatanssi- ja muuta vastaavaa tanssiharrastusta. Seuran periaatteisiin kuuluu myös suoda ihmisille mahdollisuus tutustua erilaisiin tansseihin ja tanssitaiteeseen.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi seura järjestää jäsenilleen tanssikursseja ja -leirejä sekä tanssikilpailutilaisuuksia ja -näytöksiä. Saimaan Seuratanssijat toimii aktiivisesti yhteistyössä tanssin eri alan järjestöjen, harrastajien ja kouluttajien kanssa.

 

Oletko aina halunnut oppia tanssimaan?

Foksi on perusvaihtoaskeltanssi, jonka osaamalla pystyy tanssimaan useimmat mm. lavoilla soitettavat kappaleet. Fusku on miehille helppovientinen kädenalitanssi, mikä tanssitaan samaan musiikkiin kuin foksi.

Nyt se on mahdollista, tule tutustumaan ja oppimaan foxin ja fuskun perusteet! Opetus alkaa aivan alkeista eli aikaisempaa kokemusta tanssimisesta ei tarvita. Omaa paria et tarvitse, sillä kurssilla toimii parinvaihto. Ennakkoilmoittaumista kurssille ei ole, riittää kun saavut paikalle.

15.11-14 Tirilän työväentalolla, Onninkatu 6, Lpr
10-11.30 Foksi
12-13.30 Fusku
Hinta 10 €

Tervetuloa tanssimaan!

Jos ei ole keskiviikkoiltaisin muuta tekemistä, niin tule opettelemaan seura/lavatansseja Harjoitukset Myllymäen Vpk:n talolla keskiviikkoisin klo. 19.30-21.00.

Ensimmäisenä harjoituskertana alkeet ja seuraavalla viikolla alkeisjatko. HARJOITUKSIIN VOIT TULLA YKSIN TAI PARIN KANSSA, kursseilla toimii parinvaihto! Seuran jäsenyys ei ole välttämätön, kaikki ovat lämpimästi tervetulleita Alkeistunti sisältää kyseisen lajin perusrytmin, perusaskeleiden ja muutaman peruskuvion opettelua

Alkeisjatko tunnilla kerrataan kyseisen tanssilajin pääasioita ja edetään tanssitekniikan ja muutaman lisäkuvion opettelulla. Hinnat: jäsenet 5€ /kerta, muut 7€ /kerta.

SaiSet Myllymäen aikuisten harjoitukset syksy 2014:
15.10 Boogie Woogie
22.10 Boogie Woogie
29.10 Salsa
05.11 Salsa
12.11 Samba
19.11 Foksi
26.11 Fusku
03.12 Kuubalainen cha - cha (uusi laji!)
10.12 Levytanssit (vapaa pääsy!)

Etuja jäsenkortilla

Urheilu Koskimies

Urheilu Koskimies

Tirilän työväentalo

Tirilän työväentalo

Imatran kylpylä

Aina on hyvä aika katkaista arki ja hakea virkistystä ja elämyksiä uudistuneesta Imatran Kylpylästä.

Monrepos

Ravintola Monrepos

Meritaika

Meritaika kauneus- ja jalkahoitola

» Kaikki yhteystyökumppanit